Egész Jászberény lázban ég, Orbánt is várják

Megosztás

Vasárnap eldől, megérte-e az orbánista jobboldalnak felforgatnia Jászberény életét, és előrehozott választásokat kicsikarnia, vagy marad a gyűlölt ellenség, Budai Lóránt a polgármester.

A varázskalapból hireten előhúzott, függetlennek álcázott, Fidesz által totálisan megtámogatott jelöltet, Besenyi Orsolyát természetesen kézről kézre adták a fideszes politikus nagyságok, Gulyás Gergelytől Varga Mihályig, de beszállt a támogatók körébe a nemzet egyik csalogánya, Fásy Ádám is, és persze a TV2-sem maradt ki a népszerűsíteni hivatott felületekből.

Ezzel szemben Budai Lórántnak, a jelenlegi polgármesternek, jelöltként nemigen jutott ki a napfényből, sőt.

A minap a kormánypárti média pribékjei vetették rá magukat, hogy képletesen kiverjenek belőle pár guruló dollárt, és kísérték fél napon át még talán a mellékhelyiségbe is.

Meg is emlékezett erről a “népszerűségről” a polgármester.

Mint írta, “tegnap éppen egy Bodnár Dániel nevű, magát riporternek mondó úriember követett egész délelőtt kis csapatával, és folyamatosan dollárokat kéregetett tőlem. Hiába mondtam, hogy nálam csak forint van, neki a dollár kellett. Szívesen válaszoltam volna mondjuk a városvezetéssel kapcsolatos kérdéseire is, de a papírjára ilyenek nem voltak írva, feltehetően először járt városunkban.”

Hozzátette, természetesen számít arra, hogy vasárnapig Pócs Jánosék elárasztják a várost a béke hamis prófétáival.

A legnagyobb ezek közül maga Orbán Viktor miniszterelnök lehet, aki szóbeszédek szerint a városba látogat a választás előtti pillanatokban, hogy egy utolsó lökéssel lendületbe hozza „független” jelöltjét.

Nyitóképe: Bohár Dániel (balra) és csapata fél napon át kergette a polgármestert

Fotó: Budai Lóránt Facebook

Kapcsolódó cikkek