Méregdrága luxusautót kapott szerelmétől Kulcsár Edina

Megosztás

Kulcsár Edina és párja, G.w.M kicsit korábban karácsonyoznak a vártnál, ugyanis a rapper egy méregdrága autóval lepte meg szerelmét, aki már több képet is megosztott róla a közösségi oldalán. A dicsekvéssel azonban sokak nemtetszését is sikerült kivívnia.

Kulcsár Edina sokat változott, amióta G.w.M-mel alkot egy párt, hiszen a rapper azt is megmondja neki, hogy mit vehet fel, már több régi ruháját is ki kellett dobnia azért, hogy megfeleljen párjának, írja az Origo. A volt szépségkirálynő ezt egyáltalán nem bánja, sőt élvezi a helyzetet, hiszen a rapper méregdrága luxusruhákba öltözteti őt. 

Sokan támadták őket amiatt is, hogy folyton Gucci ruhákban parádéznak, most sikerült méginkább kivívni a követőik ellenszenvét, ugyanis Kulcsár Edina egy méregdrága Porschéval pózol legújabb fotóin. Túl sok információt nem osztott meg az ajándékról, csak három fotót mutatott, ahol az autón látható egy hatalmas masni és egy nagy csokor vörös rózsa is és persze Kulcsár Edina fülig érő szájjal, ahogy az autóra borul örömében.

A hozzászólásokban sokan kívánnak neki sok boldogságot és balesetmentes közlekedést az új, fehér Porschéval, de többen éles kritikákat fogalmaztak meg a viselkedésével kapcsolatban.

Fotó: Kulcsár Edina Facebook

Kapcsolódó cikkek