Jogrendszerünk: most költözött vissza egy férfi Dabasra, aki 27 éve lefejezett egy kisgyermeket

Megosztás

Az akkor 17 éves fiatalt elkapták, elítélték, majd miután tíz évvel később kiszabadult, szinte azonnal megtámadott egy másik fiút, aki viszont el tudott menekülni. Ezek után ne csodálkozzunk, hogy újabb szabadulása hírére nem lelkesednek a dabasiak.

Néhány napja engedtek ki a börtönből egy férfit, aki 1995-ben brutálisan meggyilkolt egy 12 éves fiút. A gyerek fej nélküli holtteste egy bőröndből került elő. A gyilkosságot egy akkor 17 éves fiatal követte el, aki az anyjával lakott. Tíz év után szabadulhatott, amely után ismét megtámadott egy fiút, aki lélekjelenlétének köszönhetően el tudott szaladni. Ezt követően a férfit emberölési kísérlet miatt ítélték el, most szabadult – írja az RTL.hu.

A Pest megyei településen félnek, de senki nem akart nyilatkozni, azt viszont többen elmondták, hogy nem merik egyedül az utcára engedni a gyerekeket, és elbeszélgettek velük arról, hogy mit csináljanak, ha bajba kerülnének. Az akkor megtámadott fiú családja sem akart nyilatkozni, kamerán kívül annyit elmondtak az RTL Klub Híradónak, nagyon nem örülnek annak, hogy visszaköltözött a férfi a városba, és nem értik, hogy két ilyen bűncselekmény után, hogyan engedhették ki a börtönből.

Kapcsolódó cikkek