Közel húsz autót karcolt össze kulccsal a nő – videó

Megosztás

A helyszín Újpest, a kedves hölgy pedig nem értett egyet az ott levő autók parkolásának jogosságával, ezért durvább módszerekhez folyamodott. A rendőrök azonban gyorsan elkapták.

Kedd este értesítették a fővárosi rendőröket, hogy egy nő Budapest IV. kerületében, a Fiumei úton a szabályosan parkoló autókat rongálja. A kiérkező rendőrök az 59 éves K. Ágnest a helyszínen elfogták, és megállapították, hogy az elmúlt időszakban a környéken több autót is megkarcolt kulccsal.

A nő idén június 30. és július 5. között Újpesten, a Gyertyaláng és a Fiumei úton több szabályosan parkoló autóra lapot helyezett, amiken a magánparkoló felirat szerepelt, vagy a nemtetszését fejezte ki a kerületi éves parkolási matrica hiánya miatt. Később visszatért a járművekhez, és összesen 19 autót kulcsával végighúzott. A kárérték megállapítását szakértő bevonásával vizsgálják, de a jelenlegi adatok szerint több százezer forintos kárt okozott a járművekben.

A BRFK IV. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói K. Ágnest 19 rendbeli rongálás vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. (police.hu)

Nem érte meg…

Kapcsolódó cikkek