Elfoghatták Berki Krisztián drogdílerét

Megosztás

Elfogta a rendőrség azt a férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy ő adhatott kábítószergyanús anyagot Berki Krisztiánnak, akit előző pénteken reggel holtan találtak a IX. kerületi otthonában. A 24.hu értesülése szerint kokainra bukkantak a hatóságok Berki lakásán.

Arról a rendőrség nem közölt információkat, hogy Berki Krisztián halála összefüggésbe hozható-e a kábítószerrel, vagy hogy találtak-e a szervezetében drogot, és hogy mi okozta a halálát.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közölte a lappal, hogy még tart a nyomozás Berki halálának ügyében, de megemlítették, hogy május 6-án ismeretlen tettes ellen indítottak eljárást kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt, és a Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály nyomozói május 10-én el is fogták a feltételezett drogdílert Vecsésen. Őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatását.

A BRFK közleménye szerint a 42 éves K. István lakásán bruttó 50 gramm kokaint és marihuánát, valamint kábítószerrel szennyezett eszközöket, digitális adathordozókat, és vagyonbiztosítás keretében két nagy értékű személyautót foglaltak le. A folyamatban lévő eljárásban, kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt kihallgattak egy 48 éves budapesti férfit is, akitől marihuánát, kokainnal szennyezett tárgyakat, valamint teljesítményfokozó-szereket foglaltak le. Az ügyben további gyanúsítások várhatók.

Kapcsolódó cikkek