Mezőtúr fideszes polgármestere példátlan választási csalásról beszél

Megosztás

Ellenzéki aktivisták a “Ne add el a szavazatod!” feliratot merészelték felfesteni egy szavazókör közelében levő járdára, valamint a tiszta szavazásra buzdító felirattal ellátott apró plakátokat helyeztek el a kerítésen. Igen, ez lenne a példátlan választási csalás az ellenzék részéről. Milyen jó is tudni, hogy a Fidesz mindent törvényesen, tisztán és mindenféle csalás nélkül tett… vagy hogy is van ez?

Herczeg Zsolt, fideszes jelölt a Facebookon tette közzé eme gaztetteket:

“Pár nappal a legutóbbi plakátrongálások után újabb szomorú esemény történt. Mezőtúron késő délután több szavazókör előtt ellenzéki aktivisták járdákat festettek le, közintézmenyek kerítésén, bejáratán helyeztek el engedély nélkül választásokkal kapcsolatos matricákat, amelyhez az ingatlan tulajdonosa nem járult hozzá, így a vonatkozó jogszabályok alapján ez jogsértésnek minősül. Az eseményről videófelvételek és képfelvételek is készültek, amelyeken az általunk is jól ismert ellenzéki aktivisták személye jól kivehető, de személyiségi jogokra tekintettel ezeket nem tesszük közzé, de természetesen az illetékes hatóság részére eljuttatjuk és megtesszük a megfelelő jogi lépéseket.

Ahogy azt már a korábbi bejegyzésemben leírtam: térségünkben továbbra is a békére, nyugalomra, a közösségünk összefogására és nem a rongálásra, az emberek megosztására van szükség. Kérem az ellenzék képviselőjelöltjét és aktivistáit, hogy tartsák a választás tisztaságát és a választók döntését tiszteletben!

Holnap a szavazófülkében mindenki kifejezheti majd a véleményét.”

Ebben egyetértünk, ma van a napja, hogy mindenki kifejezheti véleményét a szavazófülkében. Reméljük, senkinek nem szükséges például lefényképeznie a valamelyik pártra leadott szavazatát, hogy bizonyítson bármi okból…

Lehet, hogy egy kép erről: szabadtéri
Lehet, hogy egy kép erről: szabadtéri

Kapcsolódó cikkek