Továbbra is a Mi kis falunk a legnépszerűbb sorozat

Megosztás

Ahogy 2017 óta folyamatosan, úgy 2021-ben is messze az RTL Klubon futó A mi kis falunk című magyar széria volt a legnépszerűbb sorozat a tévékben – számolt be a Sorozatjunkie.

A fiktív Pajkaszegen játszódó, 2017 óta futó műsor népszerűségéről sokat elmond egyrészt, hogy a toplista második helyezettje, A Tanár legnépszerűbb epizódjának a teljes nézettség körében alig több, mint feleennyi nézője (655 ezer) volt, mint a nyertesnek (csaknem 1,1 millió néző), másrészt, hogy A mi kis falunk kétszer is felkerült a toplistára, mert még az ismétléseit is annyian nézik, hogy az elég volt a kereskedelmileg legfontosabb, 18–49 éves nézők sikerlistájának ötödik helyére (138 ezer néző).

A teljes lakosság és a 18-49-es korosztály toplistájának első három helye megegyezik: harmadik helyen az Apatigris szerepel, alig lemaradva A Tanártól. A teljes lakosság körében a negyedik és ötödik helyre két török sorozat került (Remények földje, Az én lányom), míg a 18–49 évesek között a negyedik a New Amsterdam című, amerikai kórházsorozat.

Kapcsolódó cikkek