Eltiltották a vezetéstől, mégis volán mögé ült a 15 éves fiú

Megosztás

A rendőrség rajtakapta a fiatalkorút. Emellett egy személyi sérüléssel járó baleset is történt megyénkben szombaton.

A Szolnoki Rendőrkapitányság eljárást indított járművezetés az eltiltás hatálya vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 15 éves tatárszentgyörgyi lakos ellen – írja a police.hu. A rendőrjárőr 2022. január 15-én, az éjszakai órákban Újszász belterületén intézkedés alá vonta a fiatalkorút, aki az általa vezetett személygépkocsival közlekedett.

Az intézkedés során megállapítást nyert, hogy a Dabasi Rendőrkapitányság a járművezetéstől korábban eltiltotta. A jogsértőt a Szolnoki Rendőrkapitányságra előállították, ahol a férfi a kihallgatása során a cselekmény elkövetését elismerte.

A rendőrség arról is beszámolt napi megyei összegzőjében, hogy személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2022. január 15-én, a délelőtti órákban Martfű külterületén. Egy 44 éves orosházi lakos közlekedett személygépkocsival Rákócziújfalu felől Martfű irányába. Haladása során későn észlelte az útfelújítási munkálatok miatt feltorlódott járműoszlopot, és nekiütközött a sor végén álló személygépkocsi hátuljának. A baleset következtében az egyik jármű utasa – az elsődleges orvosi vélemény szerint – könnyű sérüléseket szenvedett.

Kapcsolódó cikkek