Jászberényi FC: minimális városi támogatás, csökkenő szponzori pénzek

Megosztás

Nincs jó helyzetben a labdarúgó NBIII-ban szereplő Jászberényi FC – a részletekről dr. Gottdiener Lajos klubelnök beszélt a JFC honlapjának.

“Tény, húznunk kell a nadrágszíjon. A költségcsökkentésnek prózai okai vannak. A város minimális szinten támogatja klubunkat és a szponzori pénzek is egyre csökkennek. Ennek ellenére úgy gondolom, hogy az az út, amin elindultunk egy esztendeje, nincs veszélyben. Csupán fel kell gyorsítanunk a folyamatot. Fiatal, jászberényi, vagy éppen a térséghez kötődő játékosokkal lehet csak életképes klubunk. Ahogy tavaly télen, majd idén nyáron, úgy most is el kell köszönnünk néhány meghatározó, ám nem idevalósi játékostól. Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy a jól sikerült ősz után van időnk és lehetőségünk az építkezésre, hiszen nem vagyunk eredménykényszerben.

“Tíz év után elérkezettnek láttam az időt, hogy a felnőtt futball irányítását átadjam másnak. A klub elnökeként tovább vezetem a JFC-t, ám immár elsősorban az utánpótlásra fókuszálok. Természetesen amikor időm engedi, továbbra is ott leszek a meccseken, de az elkövetkezendőkben Besenyi Gábor felel a felnőtt szakosztály irányításáért, míg Nagy Zsolt a marketing munkáért. A távozó, illetve érkező játékosokkal már ők tárgyalnak a napokban. Az ég tehát valóban borús csapatunk felett, de a felhők között azért pislákol néhány fénysugár…”

fotó: Agócs László / Jászberényi FC

Kapcsolódó cikkek