Minden Jász-Nagykun-Szolnok megyei választókörzet saját Nyomtass Te is! különkiadást kapott

Megosztás

A 2022-es országgyűlési választáson az ellenzéki győzelem kulcsa, hogy minden körzetben csak egy ellenzéki álljon szemben a Fidesz jelöltjével, és a miniszterelnök-jelölt is közös legyen. Az előválasztáson az ellenzéki szavazók dönthetik el, hogy kik legyenek azok – írják a Nyomtass Te is! legújabb különkiadásainak bevezetőjében. A szabadon sokszorosítható és terjeszthető lap nem kevesebbre vállalkozott, mint hogy mind a 106 választókerület saját különszámot kapott. Az általános tudnivalók mellett midnegyik különkiadás tartalmazza az előválasztással kapcsolatos legfontosabb helyi információkat is.

Jász-Nagykun-Szolnok megye minden egyes különkiadását ezeken a linkeken érhetik el. Segítségként mellétettük az egyes választókerületek összes települését, így mindenki ki tudja keresni a neki megfelelő változatot a lakhelye szerint is:

JÁSZ1 (Besenyszög, Csataszög, Hunyadfalva, Kőtelek, Nagykörű, Rákóczifalva, Rákócziújfalu, Szászberek, Szolnok, Tiszajenő, Tiszavárkony, Tószeg, Vezseny, Zagyvarékas)

JÁSZ2 (Alattyán, Jánoshida, Jászágó, Jászalsószentgyörgy, Jászapáti, Jászárokszállás, Jászberény, Jászboldogháza, Jászdózsa, Jászfelsőszentgyörgy, Jászfényszaru, Jászivány, Jászjákóhalma, Jászkisér, Jászladány, Jászszentandrás, Jásztelek, Pusztamonostor, Tiszasüly, Újszász)

JÁSZ3 (Abádszalók, Berekfürdő, Fegyvernek, Karcag, Kenderes, Kisújszállás, Kunhegyes, Kunmadaras, Nagyiván, Tiszabő, Tiszabura, Tiszaderzs, Tiszafüred, Tiszagyenda, Tiszaigar, Tiszaörs, Tiszaroff, Tiszaszentimre, Tiszaszőlős, Tomajmonostora, Túrkeve)

JÁSZ4 (Cibakháza, Csépa, Cserkeszőlő, Kengyel, Kétpó, Kuncsorba, Kunszentmárton, Martfű, Mesterszállás, Mezőhék, Mezőtúr, Nagyrév, Öcsöd, Örményes, Szajol, Szelevény, Tiszaföldvár, Tiszainoka, Tiszakürt, Tiszapüspöki, Tiszasas, Tiszatenyő, Törökszentmiklós)

Kapcsolódó cikkek