Két baleset is történt a 31-esen az esős időben

Megosztás

Az egyik Jászberény és Nagykáta között, a másik pedig Gyömrő közelében a bekötőútnál. A csúszós időjárás még inkább megkövetelné az óvatosabb vezetést.

A Balesetinfo értesülései szerint csütörtökön délután, a 31-es főúton Nagykáta és Jászberény között, Alsóegreskáta térségében Ford Ranger ütközött hátulról Toyota Corollának, majd az árokba hajtott, információink szerint személyi sérülés nem történt.

A gyömrői elágazásnál is baleset történt kicsit korábban, erről az egyik helyi csoportban posztoltak képet. Valami lehetett a levegőben, mert egy egy órával korábban arra járó autóstársunk írta, hogy a közvetlenül előtte várakozó nem kanyarodott ki a 31-esre, amikor bőven mehetett volna, majd amikor már balról nagyon közel ért néhány autó, akkor jobbra kis ívben, kis sebességgel mégis kikanyarodott, nem kis felfordulást okozva ezzel, de akkor a többi sofőr gyors reflexe megmentette a kikanyarodó autóst. Egy órával később a jelek szerint valaki viszont már nem menekült a karambol elől.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Amennyiben szívesen lenne a támogatónk, kattintson ide és csatlakozzon adománygyűjtésünkhöz. 

Kapcsolódó cikkek