Szomorú: sokkoló részletek derültek ki a szombat reggeli hatalmas szolnoki balesetről

Megosztás

Most már megtudhattuk, miért száguldott óriási sebességgel az autós frontálisan a felüljáró betonfalába fékezés nélkül. A sofőrnek nem volt esélye a túlélése, de nem is szerette volna.

Ahogyan a Balesetinfo akkor írta és a Szol24 is beszámolt róla, szombaton kora reggel Szolnok, Besenyszögi úton egy kombi Audi nagyon nagy sebességgel átszakította a szalagkorlátot és a vasúti felüljáró pillérének vágódott. A sofőrt a helyi hivatásos tűzoltók emelték ki, de sajnos a helyszínen elhunyt. Már akkor sem volt kizárható a szándékosság, bár a szalagkorlát miatt kissé bizonytalanok voltak az elméletben.

De már első pillanattól elég furcsa volt, hogy valaki frontálisan belerohan a falba óriási sebességgel és meg sem próbálja kikerülni, vagy legalább minimálisan fékezni. (Fotó: Szolnok és környéke útinform)

Azóta sajnos megtudtuk a teljes igazságot. Az elhunyt fiatalember gyerekkori barátja tudatta a részleteket. Az áldozat egy sofőr volt világ életében, soha nem okozott balesetet, mindig odafigyelt másokra. Szó szerint millió kilométert levezetett mindenféle baleset vagy probléma nélkül.

“Sajnos azonban komoly egészségügyi problémái voltak, ő pedig nem akarta tovább így élni az életét, ezért ezt a kiutat választotta. Szembe forgalom nélkül, kora reggeli időpontban, másokat nem veszélyeztetve,” óriási sebességgel, hogy biztos legyen az eredmény. A helyszínen azonnal életét vesztette, így tragikus sorsa beteljesedett. Részvétünk a családjának és barátainak.

A roncsot és a híd betonján található “jeleket” látva pedig a legkevésbé sem meglepő, hogy ebből az autóból kizárt volt, hogy valakit élve kihúzzanak. Egy tragikus sors végkifejletét láttuk ezzel a halálos balesettel, így szükségtelen tovább találgatni, mi is volt a kiváltó ok.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek