Hihetetlen állathorror a Jászkunságban, megvakították az ártatlan kutyust

Megosztás

Elképesztő szenvedéseket élhetett át az ártatlan kutyus, aki senkinek sem ártott. Örökre elvesztette a látását, valaki kinyomta Anika szemeit, a gazdája pedig hihetetlen módon a sérülés tudatában sem vitte állatorvoshoz. 500 ezer forint a jutalom annak, aki a tettes nyomára vezet.

Felháborodott bejegyzést tett közzé Wegera a kommunikátor, csak erős idegzetű olvasóink folytassák a cikk olvasását.

A bejegyzést tevő megosztotta gondolatait, nem hagyja nyugodni a lelküket, amilyen brutális kegyetlenséggel elbántak szegény kisállattal. Anika életét örökre megnyomorították, miután mindkét szemét kinyomták. Örök sötétségben kell leélnie az életét. A birtokunkba jutott legújabb információk alapján, Anika Tiszatenyőn élt, látó kutyaként egy középkorú nő kutyájaként, többször kóborolt magányosan az utcán.

A parányi, 4 kilós csöppség tökéletes célpontjává vált az állatkínzóknak, lévén Anika közismerten jóhiszemű és barátságos volt mindenkivel. Ez a jóhiszeműsége lett a veszte! A posztoló informátorának elmondása alapján Anikát legutóbb néhány nappal ezelőtt látták utoljára a gazdájával, mentek valahova együtt, ám a visszaúton Anika már sehol sem volt. Amit még tudni vélnek, hogy Anika gazdija tudott arról, hogy kifolyatták kutyájának a szemeit, ám orvoshoz nem vitte őt.

Szívszorító naponta többször is átélniük, mennyire próbálkozik látni Anika, forgatja a fejét jobbra/balra, előre-hátra, mint aki nem tud belenyugodni szomorú sorsába. Soha többé nem láthat arcokat, kutyákat, színeket, formákat,
elcsúfítva, sötétségre ítélve-a m…s állatkínzók miatt.

“Ha bárkinek, bármilyen információja van Anika korábbi életéről, írjon nekünk PRIVÁTBAN. Ne feledjétek, 500 ezer forint nyomravezetői díjat ajánlottunk fel, annak aki segít összerakni a mozaikokat, aki közelebb visz bennünket, Anika megkínzójához” – írta a posztoló.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Amennyiben szívesen lenne a támogatónk, kattintson ide és csatlakozzon adománygyűjtésünkhöz. 

Kapcsolódó cikkek