Elismerésünk a szolnoki lakótelep legszorgalmasabb takarítómunkásának

Megosztás

A hölgy messze a legkiválóbb munkát végzi, ami a takarítást illeti, ez már egyre több helyi lakosnak is szemet szúrt. Nem henyéli el a munkaidőt, de meg is lehet nézni a végeredményt, amit maga után hagy. Csak az elismerés hangján szólhatunk róla.

K. Enikő az egyik helyi csoportban nyilvánosan megköszönte Katalin kiemelkedően szorgalmas és eredményes munkáját. Nem szokása kiírni semmit, de ezt a hölgyet már napok óta figyeli, mennyit dolgozik. Még tegnap este 18:30-kor is szorgoskodott. Eddig még soha senkit nem látott, (még akkor sem, mikor nyolcan voltak beosztva a Széchenyi lakótelepre) hogy így kiszedte volna a gazt a csatornák környékéről, illetve a szemetet.

A szelektív gyűjtők környékét is minden alkalommal rendbe rakja. “Hálásak lehetünk neki, mert amit egyesek napi szinten eldobálnak, ő eltakarítja! Becsüljük már meg a munkáját! Egyedül van az egész Széchenyire. Én nagyon köszönöm, Kolompár Katalin!” – fogalmazott Enikő.

A hozzászólók, akik szintén nagyon elégedettek Katalin munkájával, felvetették, hogy időnként érdemes lenne meghálálni a hölgy szorgalmas munkáját egy-egy hűvös üdítővel, vagy ásványvízzel, esetleg egy kávéval. Mi pedig szintén kalapot emelünk Szolnok jelenleg leghíresebbé váló takarítómunkásának, akinek szorgalmát és munkáját kizárólag elismeréssel illetheti mindenki. Már csak nekünk kéne hozzá felemelkedni és eleve el sem dobálni a szemetet, de ez csak egy ötlet…

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek