Szerezz érettségit munka mellett!

Megosztás

A Budakalász Gimnázium 1996 óta működik országos iskolahálózatként, fenntartója a Sziltop Nonprofit Oktatási Kft. A 2000-es évek eleje óta Budapest térségben és négy megye több helyszínén segíti a tanulni vágyókat.

Az intézmény fő profilja az esti munkarend szerinti gimnáziumi felnőttoktatás. Hitvallásunk szerint igyekszünk második esélyt, újrakezdési lehetőséget biztosítani mindazok számára, akik különböző okok miatt a nappali rendszerű oktatási forma elhagyására kényszerültek. Az estis munkarend nagymértékben épít az önálló ismeretszerzésre, hiszen a kötelező órák száma csupán a nappali munkarend szerinti oktatás fele. A tanítási kontaktórák délutáni időpontokban vannak, ami elősegíti a tanulók rugalmas időbeosztását, lehetővé teszi a munkavállalást. Felkészült, felnőttek oktatásával kapcsolatosan nagy tapasztalatokkal rendelkező pedagógusaink minden segítséget megadnak a legmegfelelőbb tanulási technikák elsajátításához, differenciáltan segítik tanulóinkat az esetleges hátrányaik leküzdésében, illetve kiemelkedő képességeik kibontakoztatásában.

A sikeres érettségi vizsga ma már szinte minden munkáltató által elvárt munkavállalási feltétel, a legtöbb piacképes szakképesítés megszerzésének pedig elengedhetetlen belépési követelménye.
Sohasem késő!

Tanulj és érettségizz a Budakalász Gimnáziumban!

Keresse intézményünket az alábbi elérhetőségeken:
Cím: 2011 Budakalász, Budai út 116.
Ingyenesen hívható zöld szám: +36 80 202302
Mobilszám: +36 30 2023232
E-mail: budakalasz.tanugy@sziltop. hu és
[email protected]
Facebookon: www.facebook.com/kalaszestigimi

Kapcsolódó cikkek