Damu Roland súlyos állapotban került ismét kórházba, az életéért küzdenek

Megosztás

Damu Roland nemrég volt kórházban, ahonnan két hete jött ki. Előtte pedig súlyos pénzügyi gondokkal küszködött, ezért pénzt is gyűjtött a neten az ellátásért. Tegnap Damu Facebook-oldalán az egyik posztnál megjelent hozzászólásból az is kiderült, hogy Damu Roland koronavírussal került kórházba, méghozzá oltottként.

Most a színész egyik barátja a Blikknek arról nyilatkozott, hogy Damu Roland régóta küszködött betegséggel. Először megfázásra gyanakodott, majd tüdőgyulladása lett. A színész fel akarta venni a harmadik oltást, de mivel akkor már rosszul volt, az orvos nem tudta beoltani. Ráadásul kiderült, hogy elkapta a koronavírust is. Ismerőse egyben cáfolta azokat a híreket, hogy Damu állapota az életvitele miatt romlott volna.

Damu Roland jelenleg kritikus állapotban, mélyaltatásban fekszik kórházban. Sajtóinformációk szerint egyik kórházból a másikba kellett szállítani a színészt, akinek jelenleg is az életéért küzdenek. A lapnak nagynénje is megszólalt a színész állapotáról, aki megerősítette: Damu Roland nagyon rossz állapotban van. Először mélyaltatták és lélegeztetőgépre tették az intenzíven, de nem reagált jól a kezelésre a szervezete, ezért átszállították egy másik kórházba, ahol most műtüdős kezelést kap.

Azt mondták az orvosok, hogy fiatal, egészséges a szervezete, ezért próbálkoznak meg nála ezzel az eljárással. Sajnos nem kecsegtetnek semmivel, nem is igazán tudnak mit mondani 

– árulta el a Blikknek Damu Roland nagynénje.

Kapcsolódó cikkek