Egyre rosszabbul néz ki: Bizonyítékot találtak arra, hogy Kína nem mondott igazat a Covid eredetével kapcsolatban – videó

Megosztás

Korábban csak simán összeesküvés-elméletként kezelték, most azonban egyértelmű bizonyíték lett arra, hogy valóban denevéreket tartottak a vuhani laborban. Egyre több helyről vérzik az eredeti történet.

„Immár nem összeesküvés-elmélet azt állítani, hogy denevérek voltak a vuhani laborban. Most már tény” – kezdi a felvezetőjét az ausztrál Sky News műsorvezetője, majd meg is mutatja azokat a felvételeket, amelyek bizonyítják az igazát.

Ezeken látszik, hogy ketrecekben tartották, kukacokkal etették a denevéreket, sőt, az egyik képen az egyik tudós sapkájáról lóg az egyik állat.

A tudományos közélet március óta hajlik arra a teóriára, hogy a koronavírus egy laborból szabadulhatott el. Azóta az is kiderült egy addig nem ismert amerikai hírszerzési jelentésből, hogy a kínai Vuhan Virológiai Intézet (VVI) három kutatója is annyira megbetegedett 2019 novemberében, hogy kórházi ellátásra szorult. Kína szerint annak firtatása, hogy az ő laborjukból szabadult volna el a vírus, politikai manipuláció, amelyet az USA gerjeszt, ugyanakkor eddig tagadták, hogy lettek volna denevérek a laborban. (444.hu)

Kapcsolódó cikkek