Szolnoki éjszaka: totálkárosra törték éjjel a csuklós buszt egy frontális karambolban

Megosztás

A felüljárón csapódott egy személyautó a város egyik buszába, a legtöbben csak találgatják, hogy ezt hogy sikerült összehozni. A buszon utazók közül senki sem sérült meg.

Éjfél környékén már jóval kevesebben vannak az utakon és a tömegközlekedési járműveken is. A Thököly felüljárón mégis történt egy komoly baleset 23:20 és 23:30 között.

Egy személyautó és az egyik csuklós busz ütközött össze frontálisan, a buszon mindössze hárman utaztak a sofőrön kívül, de mindenki jól van. A másik járműben utazókról jelenleg még nincs információnk.

A legtöbben csak találgatnak, hogy hogyan sikerült ezt este fél 12 környékén összehozni, amikor már alig járnak az utakon. Egy hozzászóló meg is jegyezte az egyik helyi csoportban, hogy nagyjából ez a két jármű lehetett csak az úton akkor éppen, mégis sikerült összecsattanniuk. Az arra járőröző Gábor megerősítette, hogy valóban nagyon gyér volt már a forgalom.

Szolnokon mindig különleges dolgok történnek, két jármű pedig már pont elég egy karambolhoz. A buszt pedig remélhetőleg gyorsan megjavítják, nagyon kevés a csuklós a városban.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek