Kis Grófo feleségének tilos az asztalhoz ülnie, ha a férje ott ebédel másokkal, de más dolgok sem megengedettek

Megosztás

Évszázados roma tradíciók szerint éli életét a szolnoki származású zenész és családja. Az asszony nem dolgozhat, de a házimunka az övé. Több olyan helyzet is van, amikor pedig az ebédlőasztalhoz nem ülhet le a feleség.

Kis Grófo családja évszázados tradíciók mentén éli az életét, ahol a férfi dolgozik, az asszony pedig otthon neveli a gyerekeket. Erről az énekes és édesapja az ATV-n futó Esti Frizbi Hajdú Péterrel vendégeként mesélt. –Nálunk abszolút nem szokás, hogy a férfi házimunkát végezzen, a nő pedig nem dolgozhat.Hála Istennek nem azon a szinten állunk, hogy kelljen.

De olyanról sem lehet szó, hogy az asszony nélkülünk elmenjen mondjuk mulatni. Ha bármilyen vendégünk van, nem ülhet az asztalunkhoz. Neki az a dolga, hogy kiszolgáljon minket. De ha van női társaság, akkor átülhetnek egy másik asztalhoz. Ha nincs, akkor bemegy a konyhába, és elkezd mosogatni. Én azzal értek egyet, hogy az asszonynak nem kell hallgatnia, miről folyik aszó a férfiak között – árulta el Kis Grófo, azaz Kozák László az ATV stúdiójában.

A No Roxa Áj és a Bulibáró 23 éves sztárja mindössze 18 éves volt, amikor feleségül vette kedvesét, Tündét, akivel két gyermeket nevelnek. A lánykérés után lányszöktetés is volt, mert nem tudták kivárni a fél évet az esküvőig. Utána azért hagyományos menyegző is történt, azóta boldogan élnek együtt. (Forrás: magyarokklubja)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek