Két héten át volt vendége egy üres szolnoki szállodának… hogy fokozatosan kirámolja

Megosztás

Egy jelenleg üresen álló szolnoki szállodából tervszerűen és folyamatosan szerelte le és vitte magával a több száz fűtőtestet, de mást is eltulajdonított. A biztonság kedvéért még rongálások is köthetők hozzá.

Egy 44 éves zagyvarékasi férfi május 15-29. között egy üresen álló, szolnoki szálloda visszatérő „vendége” volt.

Hogy mit tett ez idő alatt? Nos, 340 helyiségben szerelte le és lopta el a radiátorokat, a sarokszelepeket, az elektromos vezetékeket, sőt a lámpaburákat is megrongálta. Letörte a falakra szerelt hőfokszabályzókat, de azokat nem vitte magával. Lopással 15 millió, rongálással 40 millió forintos kárt okozott.

A bejelentést követően a rendőrök a tettesbe botlottak a helyszínen, előállították a rendőrkapitányságra és gyanúsítottként kihallgatták. Mindent tagadott, annak ellenére, hogy csípő- és papagájfogót, továbbá vasfűrészt is találtak nála. Azt állítja, csak aludni ment a lakatlan hotelbe. Több bűncselekményt is elkövetett a közelmúltban, ezért a rendőrök őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását. Most más intézmény vendégszeretetét élvezheti. (Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok megyei rendőrség)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek