A cég azt ígéri, hogy a változtatásokkal az eddig megszokott és közkedvelt burgerek íze még finomabb lesz.
Több szendvicsénél is változást vezet be a McDonald’s, amely puhább bucikkal, „tökéletesen olvadt sajttal” és szaftosabb, karamellizált hagymával támad. Ez utóbbi hozzávaló a továbbiakban egyenesen a húspogácsára kerül majd még a grillezés fázisában – írja a Hvg.
A cég szerint a fejlesztések miatt finomabb lesz többek között a hamburger, a sajtburger, a dupla sajtburger és a Big Mac. Az újításokat már tesztelték Ausztráliában, Kanadában és Belgiumban, most pedig az Egyesült Államokban vezetik be őket, elsőként a nyugati parti városokban. Jövőre már minden ottani étteremben ilyenek lesznek a szendvicsek a cég hétfői bejelentése szerint.
A McDonald’s egyik kulináris innovációért felelős vezető séfje, Chad Schafer szerint a szendvicskészítésnél bevezetett apró változtatások – például az, hogy állítanak a grilleken, hogy jobban pirítsanak – nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy a hamburgerek ízletesebbek legyenek, mint eddig bármikor.