A jászberényi fagyizó, amit még Bud Spencer és Terence Hill is megirigyelne

Megosztás

Ha fel akarjuk dobni vendégeink kedvét, találjunk ki olyat, mint ez a jászberényi fagyizó.

Az egyik kiváló klasszikus film egyik legklasszikusabb és nagyon sokak által ismert jelenetét hozták össze a jászberényi fagylaltozóban vendégcsalogatóként. Azt is mondhatnánk, hogy semmi extrát nem talált ki a feliratozó, módszere viszont mégis egyszer, de nagyszerű. Ha valaki gondolkodott rajta, hogy éppen bemenjen-e egy fagylaltért, ez egy igazi vendégcsalogató táblára sikeredett.

A fentebb idézett klasszikus mondat az És megint dühbe jövünk című örökérvényű klasszikusban hangzott el, miután az idősebb Firpo fivér, Charlie (Bud Spencer) elvesztette a kamionját és fagylaltárusításból gondolta összegyűjteni az újnak az árát. (A képet Gedei Róbertnek köszönhetjük.)

A film eredeti jelenete:

A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt! – És megint dühbe jövünk teljes jelenet – filmidézetek

Adj már nekem is egy tölcsért! -Tutti-frutti, karamell, vanília. -Pisztácia. -A pisztácia kifogyott. Van vanília, tutti-frutti, karamell, rumos dió, kávé. -Oké, akkor legyen vanília pisztáciával. -A pisztácia kifogyott.Van vanília, karamell, tutti-frutti, rumos dió és kávé. -Oké, akkor legyen mondjuk tiszta csokoládé egy kis pisztáciával. -Mondd,te süket vagy?

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek