Ismét két áldozattal járó vonatbaleset a szomszédban – egy autó hajtott a sínekre

Megosztás

A tragédia a szomszéd megyében történt Szentes közelében. A motorvonat elé hajtott egy figyelmetlen autós, az ütközésben pedig ő és utasa is életét vesztette. Ennek sosem lesz vége.

A KRESZ nem megfelelő ismeretén kívül a rendkívüli figyelmetlenség is okozza ezt a rengeteg vasúti balesetet, ahol kivétel nélkül mindig a gépkocsi a hibás. A vonat pedig az erősebb.

A Balesetinfo tájékoztatása szerint sofőr és utasa is életét vesztette Szentes és Csongrád között, amikor autójukkal egy andráskereszttel és STOP-táblával ellátott átjáróban a Csongrád felé tartó személyvonat elé hajtottak. A vonat körülbelül 100 méteren keresztül tolta maga előtt a gépkocsit.

Az autót vezető férfi azonnal meghalt, női utasát pedig a mentők megpróbálták újraéleszteni, de sajnos nem jártak sikerrel. A vonatszerelvényen senki sem sérült meg.
(Fotó: Donka Ferenc / MTI)

A Hiros.hu által közzétett képen látszik talán a legjobban a roncsolás mértéke, nem lehettek esélyei az autóban ülőknek. De bármennyire is történik szinte heti rendszerességgel ilyen jellegű tragédia, valakik mégis újra és újra a sínekre hajtanak figyelmetlenül.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek